Tejszines kukoricas baconos csirkemellhez milyen fuszereket ajanlanatok?
Figyelt kérdés
Bocsanat, az ekezetek hianya miatt csak kulfoldrol irok.
Elore is koszonom.
2012. márc. 17. 14:20
2/7 anonim válasza:
mivel a bacon sós, a sóval csak óvatosan. egyébként borsot, fokhagymát és egy picike bazsalikomot szoktam.
3/7 anonim válasza:
fokhagyma, menta, tárkony, rozmaring, petrezselyem
4/7 anonim válasza:
Igen, a bazsalikom nagyon illik hozzá. A baconhoz pedig a füstös íz, az ilyen tejszínes mártásokat reszelt füstölt sajttal is jó sűríteni, az is nagyon jó így együtt.
5/7 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen :)
2012. márc. 17. 17:24
6/7 anonim válasza:
a póréhagyma is nagyon feldobja, ha ez a kaja esetleg rakott, akkor a rétegek közé tegyél vékony póréhagyma, vagy lilahagyma karikákat. a tejszínbe én is bazsalikomot kevernék, és azzal önteném le a rakottast.nem bánod meg a hagyma társítását.a látvány , no és az íz kedvééért, én egy piros kaliforniai paprikát apró kockákra vágva is tennék a kukorica mellé.
7/7 Főzős Laci válasza:
Én a fehérborsot,plusz fokhagymát javaslom,esetleg egy lehellet szerecsen dió reszelék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!