Hogy készül a tejszínes rántás?
Figyelt kérdés
2015. márc. 10. 18:13
1/3 anonim válasza:
Ahogy a tejfölös, amire már kaptál választ...
2/3 anonim válasza:
Amikor leveszem a rántást a tűzről, egyszerűen meglocsolom és a rántás mehet a főzelékbe. De külön is hozzá lehet adni a tejszínt úgy, hogy szitával adagolom be a rántást és utána oda locsolom a tejszínt. Az előbbi kicsit jobb változat, mert rögtön kiadja a főzelék végső állapotát.
3/3 anonim válasza:
4 adaghoz vagy fél kiló zöldséghez 1 deci tejszínt használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!