Liszt hozzáadása nélkül készült főzelékeknél, rántás nélkül készül a főzelék?
Figyelt kérdés
2014. máj. 3. 13:31
1/7 anonim válasza:
A rántás alapja a liszt, innentől kitalálhatod
2/7 anonim válasza:
Igen, ilyenkor krumplival sűrítjük, pl, kisbabának, betegnek diétában.
3/7 anonim válasza:
Igen. Lehet ilyenkor a sűrítés, hogy egy részét összeturmixolod, vagy passzírozod és azzal sűríted (bébiételeket így szoktuk, könnyebb és finomabb is) Ha ez elmarad, akkor nem lesz "főzelék" hanem párolt zöldség.
4/7 anonim válasza:
Attól függ. Én liszt nélkül készítek rántást, őrölt szezámmagból. Az önmagával sűrítés nekem nem jó, mert számomra a rántás feladata, hogy finomabb és kalóriadúsabb legyen az étel, a sűrítés teljesen mellékes dolog.
5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.én alapjában nem tudok főzni.de van egy kifőzde ahova járok kajálni és nemértettem h miért nem ízlenek a főzelékek, hát azért mert nem rántással készülnek! sztem az IGAZI főzeléken igenis legyen rántás! én így szoktam meg, ezen nőttem fel.
2014. máj. 4. 08:51
6/7 anonim válasza:
Én meg pont olyat keresek. Melyik az a kifőzde?
Mit tesznek bele rántás helyett?
7/7 A kérdező kommentje:
Győr, Pláza, 2. kajálda
2015. júl. 11. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!