Pácoljam vagy ne pácoljam?
Figyelt kérdés
Sajtos tejfölös baconös csirkemellet szeretnék sütni. Soha nem csináltam még ilyet. Arra gondoltam, hogy vajon nagy butaság lenne valamilyen fokhagymás lében (tejet olvastam) áztatni egy éjszaka, vagy ennél az ételnél inkább ne erőltessem?2015. máj. 21. 19:45
1/4 anonim válasza:
Nem szükséges pácolni, a tejfölös csirkemell hamar elkészül.
2/4 A kérdező kommentje:
akkor nem kell attól tartanom, hogy száraz lesz? nagyon kezdő vagyok, bocsi
2015. máj. 21. 19:58
3/4 anonim válasza:
Nem. A bacon elég zsíros, ahogy a tejföl és a sajt is, nem lesz száraz.
4/4 anonim válasza:
Én minden esetben pácolom. Úgy finomabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!