Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Pácoljam vagy ne pácoljam?

Pácoljam vagy ne pácoljam?

Figyelt kérdés
Sajtos tejfölös baconös csirkemellet szeretnék sütni. Soha nem csináltam még ilyet. Arra gondoltam, hogy vajon nagy butaság lenne valamilyen fokhagymás lében (tejet olvastam) áztatni egy éjszaka, vagy ennél az ételnél inkább ne erőltessem?
2015. máj. 21. 19:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem szükséges pácolni, a tejfölös csirkemell hamar elkészül.
2015. máj. 21. 19:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
akkor nem kell attól tartanom, hogy száraz lesz? nagyon kezdő vagyok, bocsi
2015. máj. 21. 19:58
 3/4 anonim ***** válasza:
78%
Nem. A bacon elég zsíros, ahogy a tejföl és a sajt is, nem lesz száraz.
2015. máj. 21. 23:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
52%
Én minden esetben pácolom. Úgy finomabb
2015. máj. 25. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!