Mi a különbség a főzőtejszín és a habtejszín között? Miért lehet az egyikből habot verni, míg a másikból nem?
Hát marha érdekes.Azért írtam h édes,mert tényleg édes.Én Hulala habtejszínt használok sütikhez,vagy oké-t.Mindkettő szó szerint édes.
És ha tovább vered mint kéne,kicsapódik belőle a vaj.aztán felverhetetlen.Ha van rá pénzetek,próbáljátok ki.Mikor már úgy gondoljátok,h jó,verjétek tovább azzal a robotgéppel.Egyszer csak össze fog esni.
Ha pedig habtejszínt raknék egy húsos-tejszíne ételbe akkor édeskés zamata lenne.
Ti nem szoktatok főzni???
A habtejszín süteménybe való és édes,a főzőtejszín meg nem!
már ott tévedsz, hogy a hulala habtejszín,mert nem az, hanem cukrászati alapanyag. azt nem tudom, hogy édes-e, mert nem használom.
a valódi 30 %-os habtejszín nem édes!!! és főzéshez is felhasznáható.már írtam, hogy a főzőtejszín csak a zsírtartalmától tér el tőle,vagyis opcionálisan tejföl helyett ajánlott.
abban is ellentmondásban vagy magaddal, hogy, ha a tejszínt
túlverik és vaj lesz belőle /ez bármikor előfordulhat/akkor szerinted cukros vajat kapnak?
lehet, hogy Te édeskésnek érzed, de ez kizárólag a Te
szádíze.
főzőtejszín pedig 15 éve nem is létezett Mo.-on,az olaszok vezették be,tejszínnel pedig azelőtt is főztünk, nemcsak a torta tetejéről nyaltuk le a habot.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!