Milyen ételt készítsek szabad tűzön egy 10 fős gyerekseregnek? 2-7 éves korosztály.
Ámulok és bámulok, egy egyszerű kérdés alatt micsoda vita alakult ki. Steak-et kizárt dolognak tartom, hogy adnék a gyerekeknek, több okból:
1. nem tudom, hogyan kell elkészíteni
2. nem tudom, honnan szerezném be
3. nincs ennyi pénzem, amiből több kg bélszínt vehetnék
4. a "mifajtánk" meg sem enné. (persze én simán megkóstolnám, de nem hinném, hogy minden hétvégén ezt ennék).
Megvan az effajta ételnek is a rajongó tábora. Ők meg paprikás krumplit nem ennének soha. Nincs is ezzel semmi baj, mások vagyunk, így színes a világ.
Magyarok vagyunk Magyarországon, magyar keresettel, nem véletlen, hogy nem egy elterjedt étel a steak, mind beszerzésileg, mind árban nem könnyen hozzáférhető.
Ellenben vannak ízletes, magyaros fogások, melyek egyáltalán nem nevezhetők ócskának, ha az alapanyagok kiváló minőségűek.
Na, mivel maximalista vagyok, ezért nem fogok soha steak-et készíteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!