Hány korty zöld abszinttól tud berugni egy ember? 17 éves korosztály
akár kevéstől is, ha nem vagy hozzászokva.
MÉRTÉKKEL A PIÁVAL :D oszttársam alkoholmérgezéssel többször volt kórházban
17/L
nem emlékszem rá mennyit ittam szombaton.:DDD
de szerintem függ attól is, hogy mennyit eszel előtte, meg mennyire vagy hozzászokva.. azért 2dlnél azért ne igyál többet.:D
Hány %-os?...milyen márka? 55 meg 85 fokos "abszintot" is lehet kapni itthon, nem mindegy:)
3 nagy kortynál ( ~ 3 feles) többet szerintem ne erőltess 17 évesen, mert sugárban fogod visszaadni :)
Persze, hogy be lehet, amennyiben alkoholérzékeny valaki...
Egyik ismerősöm az (és az egész családja) és úgy gondolta, megkóstolja a zöldtündért. És hogy ne legyen semmi baja, csak "belenyalt", mondván ő csak az ízére kiváncsi. Nos mivel neki kevés is elég és az abszint sem gyenge, eléggé kész lett tőle.
Nekem egy feles zöld abszintöl semmi bajom nem lett :D Pedig elötte lement egy korsó sörike is, Utána meg egy kis whiskey :D De teljesen tudtam magamrol. Csak vidám voltam :D
16/F
12:40
....
igen, az alkohol méreg.
Próbálj ki 80 fokos stroh rumot magában, ugyanaz lesz az eredmény, pedig nem is abszint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!