Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Leírnátok nekem hogyan készül...

Leírnátok nekem hogyan készül a baconbe tekert csirkemáj?

Figyelt kérdés
Egy fogadáson voltam és ott ettem.Nagyon finom volt.Olvastam hogy sokan otthon is elkészítik.Leírnátok nekem szájbarágósan, hogy hogyan is kell elkészíteni?
2010. febr. 23. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Veszel bacont,meg csirkemájat az egyikkel betekered a másikat,berakod egymás mellé sütőbe,teszel rá,fűszereket(majoranna,borsfokhagyma) ízlés szerint,egy korty vizet,vagy sört öntesz alá és megsütöd:-))
2010. febr. 23. 20:02
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:
Pulykamájjal is nagyon jó. :))
2010. febr. 23. 20:36
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Én így csinálom, ahogy az előttem író már leírta, csak én alá, és fölé is rakok karikázott vörös, v. lila ill foghagymát!És zsiradékot is teszek alá egy pici.Ha nincs bacon otthon, akkor sima füstöltszalonna is jó, sőt még jobb is!

Ha pedig nincs kedvem göngyölgetni, akkor rétegezve teszem a jénaiba!

2010. febr. 23. 20:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:

Pontosan, ahogyan előttem már írták.

Nekünk az esküvőnkön is volt ilyen...:)

Jó étvágyat!

2010. febr. 23. 20:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a baconszeleteket göngyölés előtt megkenem mustáros-majorannás-pirospaprikás-borsos keverékkel és úgy bele a májat.
2010. febr. 23. 20:55
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!