Miért nem tudok nokedlit főzni?
Figyelt kérdés
Azt mondják, az egyik legegyszerűbb..ja másnak, de nekem horror. Mért lesz szottyos? Már több receptet kipróbáltam, videón néztem és mind a kukában köt ki, mert szottyos az egész. Valaki írjon egy tényleg jó receptet legyen szíves, és ha lehet pontról pontra írjátok le léci, hogy milyen legyen a tészta, mikor rakjam bele, mikor beleszaggadtam az utolsót is, hány percig főzzem, milyen lángon főzzem, mennyire fórjon a víz...mekkora legyen a galuska, mikor lesz kész, mert az, hogy feljön a tetejére, az sajnos nem segít rajtam, mert eleve fenn van a víz tetején végig:S2015. máj. 6. 14:26
11/11 anonim válasza:
Írod, hogy külföldön vagy, nem lehet a liszttel gond. A nokedlitésztának nem szabad szétmálni.
Gluténmentes főzés elején jártam így rizslittel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!