Nem kell ennyire alapban gondolkodni. Sült csirkemell, nyakonöntve valami kész bolti szósszal, mellé pl főtt rizs, ez bárkinek sikerülhet.
2015. ápr. 30. 15:06
Hasznos számodra ez a válasz?
4/11 anonim válasza:
Egy igazi antitalentum mindent el tud rontani.
2015. ápr. 30. 15:30
Hasznos számodra ez a válasz?
5/11 anonim válasza:
Sajtos-tejfölös tészta
Paprikás krumpli
Tojás pörkölt
Főzelékek
Rántotta
Tejfölös gomba
2015. ápr. 30. 15:34
Hasznos számodra ez a válasz?
6/11 anonim válasza:
Recept alapján, vagy egy jó szakécskönyből szinte bármit meg tud csinálni egy antitalentum is, én is úgy kezdtem főzni és minden sikerült, persze idő kell hozzá, hogy az ember egyre ízletesebbre csinálja és kedvére variálja az ételeket.
2015. ápr. 30. 15:39
Hasznos számodra ez a válasz?
7/11 anonim válasza:
A húsok rántása sütése se bonyolult . Youtubeon van sok oktató videó , a részletekre és a sorrendre érdemes ügyelni . A húsoknál a gazdag fűszerezettség a lényeg . A speciális dolgokat érdemes kihagyni pl házi majonéz készítés vagy rögtön gordon bleu készítés . Kialakul hogy leves vagy főtt dolgok fő ételek vagy süteményhez van adottságod . A karfiolt ha megfőzöd rántáshoz fűszerezed a lisztbe őrölt köményt és fehér borsot teszel a tojásba meg petrezselyem zöldet szuper lesz . Makarónit lehet szalámis vajkrémmel és csirkesonka csíkokkal reszelt fokhagymával készíteni . A tésztát megfőzése és leszűrése után olíva olajjal önts kicsit és nem marad száraz .
2015. ápr. 30. 15:45
Hasznos számodra ez a válasz?
8/11 anonim válasza:
Sóágyon sült csirke.
2015. ápr. 30. 16:16
Hasznos számodra ez a válasz?
9/11 anonim válasza:
A lazacot elég jópár percre berakni egy serpenyőbe és megfordítani egy ponton. De sütőben forgatni se kell. Igazából ez azáltalam látott többi hallal is működik, de lazacot szoktam.
Mellé zöldséget szoktam sütni, azt is inkább csak keverni kell egy kicsit, semmi extra.
A rántotta pedig millióféleképpen feldobható, nálunk manapság olykor az az ebéd, de a párom a munkahelyére is azt visz, ha nem édességet. Pedig mindketten jól főzünk. De szeretjük az egyszerűséget, így is rengeteg idő el tud menni ételkészítéssel és mosogatással. Jó, nem pont a rántottával.
(minden mashoz minimum annyit meg kell tanulni, hogy a kulnbozo alapanyogak mikent lehet es kell elkesziteni, hogy milyen fozes/sutes technikak vannak es azokkal mit erunk el, plusz nem art tudni, hogy mit-mivel fuszerezzunk)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!