Kezdőoldal » Ételek, italok » Egyéb kérdések » Európában leginkább melyik...

Európában leginkább melyik országokban lehet a legkönnyebben hozzájutni bió, azaz őstermelőktől származó, nem génkezelt élelmiszerekhez? Milyen területeken?

Figyelt kérdés
Gondolok itt: természetes falusi friss tejre, élesztővel készült kenyérre, minőségi húsra, tojásra, stb.

2014. jan. 9. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Nagy összehasonlításom nincs, viszont Finnországban nagyon könnyen hozzáférhető, Görögországban már jóval nehézkesebb.
2014. jan. 9. 09:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, Ausztriáról és Franciao. egyes részeiről is ezt hallottam. Kíváncsi vagyok a többiek véleményére.
2014. jan. 9. 09:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Feltéve, hogy az áruk nem akadály Svájcban elég könnyen. De ott, ahol kultúrája van ennek nem hiszem, hogy nagy különbség lenne pl. Finnország és Hollandia között, ha megéri nekik úgy csinálni, akkor fogják.
2014. jan. 9. 10:01
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 Imola Ágnes ***** válasza:
Ha "bennfentes" vagy, akkor Romániában is. Én simán hozzájútok minden felsorolt dologhoz. Idegenként nyilván ez nehezebb, mert nem tudja kihez foduljon az ember.
2014. jan. 9. 11:22
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!