Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadashoz a húst miért kell...

Vadashoz a húst miért kell desztillálni?

Figyelt kérdés
Amielőtt a répába teszem. Miért kell először olajba tenni?
2015. ápr. 23. 21:01
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
92%
A hús külsejét körben meg kell először sütni, hogy a sütőben való sütéskor ne száradjon ki, hanem a nedvességet magába zárja. Utána teszed a tepsibe és rakod körbe a zöldségekkel, amikkel együtt pácolódott, felöntöd a páclével és együtt párolod, míg kész nem lesz, utána kell a zöldségeket lepirítani, stb. Húst ne felejtsd el megtűzdelni szalonnával! Nagyon szeretem a vadast :D
2015. ápr. 24. 11:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó de én nem így készítem :)
2015. ápr. 24. 11:18
 13/14 anonim ***** válasza:
92%
Ez a hét hülyekérdése
2015. ápr. 24. 16:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 14/14 anonim ***** válasza:
92%
Desztillálni,anyám borogass...
2015. ápr. 24. 17:47
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!