Vadashoz a húst miért kell desztillálni?
Figyelt kérdés
Amielőtt a répába teszem. Miért kell először olajba tenni?2015. ápr. 23. 21:01
11/14 anonim 



válasza:





A hús külsejét körben meg kell először sütni, hogy a sütőben való sütéskor ne száradjon ki, hanem a nedvességet magába zárja. Utána teszed a tepsibe és rakod körbe a zöldségekkel, amikkel együtt pácolódott, felöntöd a páclével és együtt párolod, míg kész nem lesz, utána kell a zöldségeket lepirítani, stb. Húst ne felejtsd el megtűzdelni szalonnával! Nagyon szeretem a vadast :D
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó de én nem így készítem :)
2015. ápr. 24. 11:18
14/14 anonim 



válasza:





Desztillálni,anyám borogass...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!