Vadashoz a húst miért kell desztillálni?
Figyelt kérdés
Amielőtt a répába teszem. Miért kell először olajba tenni?2015. ápr. 23. 21:01
1/14 A kérdező kommentje:
Vagy karamellizálni? Nemtom pontosan.
2015. ápr. 23. 21:02
3/14 A kérdező kommentje:
Már kész! Amugy nagyon sokat segítettél köszi.
2015. ápr. 23. 21:08
5/14 A kérdező kommentje:
Nemtudom. Forró olajban átsütni egy kicsit. Aztán mehet a répába. Az érdekel, erre miért van szükség és mivel lesz mással ha ezt kihagyom
2015. ápr. 23. 21:12
6/14 anonim válasza:
A desztillálás teljesen más..
A mártásos húsokat azért szoktuk először zsiradékban magas hőfokon megpirítani, hogy kéreg képződjön körülötte, ami által a benne található ízanyagok, illóolajok kevésbé távoznak belőle főzés során. Magyarul finomabb lesz.
Semmi nem történik, ha kihagyod. De nem véletlenül találták ki, úgy finomabb.
7/14 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen!
2015. ápr. 23. 21:18
10/14 Borosta2 válasza:
na azt mutasd meg légyszíves, hogy kell húst desztillálni.mondjuk van víztartalma tehát elvileg kivitelezhető. bár annak semmi köze nem lesz a vadashoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!