Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Vadashoz mikor és hogyan kell...

Vadashoz mikor és hogyan kell a piritott cukrot hozzá adni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 10:10
 1/3 anonim ***** válasza:

nem pirítani kell a cukrot, hanem karamellizálni

amikor a szósz már készen van és már csak a tejfölt rakod bele, pont azelőtt

tehát cukor, majd tejföl, egy rottyantás és kész

2013. okt. 1. 10:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a zöldséget lepirítom, majd összeturmixolom.a zöldség alatt maradt kevés zsiradékra szórok cukrot, és karamellizálni kezdem.amikor már szép sárgásbarna, egy pici vizet öntök rá (nagyon fog tiltakozni ) és felolvadásig kevergetem. ezt a kis karamellás levet még hozzáadom a leturmixolt zöldséghez, és csak utána habarom be.
2013. okt. 1. 12:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 doboszoli ***** válasza:

Én ezzel indítom a vadast, erre kerül hagyma, stb.

A megpirított husit, és zöldséget együtt párolom puhára, utána jöhet mixer, meg a habarás, ízesítés.

Így szoktam meg, tudja fene..

2013. okt. 1. 16:57
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!