Vadashoz mikor és hogyan kell a piritott cukrot hozzá adni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 10:10
1/3 anonim válasza:
nem pirítani kell a cukrot, hanem karamellizálni
amikor a szósz már készen van és már csak a tejfölt rakod bele, pont azelőtt
tehát cukor, majd tejföl, egy rottyantás és kész
2/3 anonim válasza:
Én a zöldséget lepirítom, majd összeturmixolom.a zöldség alatt maradt kevés zsiradékra szórok cukrot, és karamellizálni kezdem.amikor már szép sárgásbarna, egy pici vizet öntök rá (nagyon fog tiltakozni ) és felolvadásig kevergetem. ezt a kis karamellás levet még hozzáadom a leturmixolt zöldséghez, és csak utána habarom be.
3/3 doboszoli válasza:
Én ezzel indítom a vadast, erre kerül hagyma, stb.
A megpirított husit, és zöldséget együtt párolom puhára, utána jöhet mixer, meg a habarás, ízesítés.
Így szoktam meg, tudja fene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!