Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Csoki krémet hogy kell csináln...

Csoki krémet hogy kell csinálni, hogy ne legyen folyós?

Figyelt kérdés

Nekem mindig nagyon folyós. És vaj darabos marad.

A bolti csoki krémet nem lehet megtudni hogy azt hogy csinálják? :/

Vagy tudja valaki hogy hogy lehetne olyat hogy megálljon,és finom is legyen!!



2015. ápr. 17. 10:51
 1/2 anonim ***** válasza:

Tortakrémbe:

tejszín+csoki 1:1 aránya pl. 250 g csoki 250 ml tejszín


Lehet még vajat is hozzáadni attól még krémesebb lesz.

2015. ápr. 18. 22:31
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. ápr. 20. 16:23

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!