Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A hortobágyi húsos palacsintát...

A hortobágyi húsos palacsintát hogyan készíted?

Figyelt kérdés
csak simán palacsintatésztába tekerve vagy kirántva, mártással vagy anélkül?
2015. ápr. 16. 09:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Csirkemellből pörköltet főzök, leszűröm, a húst ledarálom, a szaftot tejföllel bekeverem. A palacsintába teszek egy adag húst, szószt, majd feltekerem és azt is leöntöm szósszal és már kész is :)
2015. ápr. 18. 11:18
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!