Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételek vannak, amiket...

Milyen ételek vannak, amiket az összeállítás után félre tudok rakni, és elég csak később megsütni/főzni?

Figyelt kérdés
Hétvégén rohanás lesz, de azért szeretnék főzni. Tudnátok olyan ételeket mondani, amit mondjuk dél-1 körül összeállítok, aztán félreteszem, és csak olyan estefele 'fejezném be'? Leginkább valami tésztára gondoltam, lasagne, valami ragus, vagy nem tudom, frissensülteket nem igazán szeretnék :) köszönöm a választ :)

2015. ápr. 15. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:

A lasagna ez szerintem pont nem ilyen, mert jözben csak megszívja magát a nyers tészta.


Akkor már inkább valamilyen ragu, pl. bolognai, és csak a tésztát kell kifőznöd frissen.


Vagy rakott káposzta, töltött paprika előre elkészíthető, csak melegíteni kell. Pörkölt?

Tonhalas spagettit vagy pestót frissen is pillanatok el lehet készíteni.

2015. ápr. 15. 19:17
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Rakott krumplit, rakott kelt, rakott karfiolt gond nelkul osszeallithatsz hamarabb, turogombocot, makos gubat szinten.

Fozelekek, rizseshus,bolognai, rizsfelfujt felmelegitve is finom, elobbihez ha frissen sutsz feltetet, akkor kituno.

2015. ápr. 15. 21:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha jol gondolom azert keszulnel elo, mert napkozben elmennetek otthonrol es amikor hazaertek, gyorsan keszitenel valami meleg kajat.


En a helyedben barbecue-t keszitenek. Vennek egy bazi nagy tarjat, jol befuzereznem es mar reggel bavagnam a sutobe. 100 fok koruli homersekleten siman sutnem addig, amig haza nem erek a kirandulasbol. Frissen sultkrumpli plusz valami szosz es mar lehet is kajalni.


Amugy pedig minden olyan etelt elokeszithetsz, ami az allas ido alatt nem ereszt levet, avagy nem szarad ki.


Barbecue nem ker torodest es sok-sok ora amig elkeszul, siman ott lehet hagyni a sutoben, siman kikirandulhatjatok magatokat es frissen akkor lesz kesz, mire pont hazaertek.

2015. ápr. 15. 21:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 anonim ***** válasza:
Én tepsis rakott húst készítenék, félig elősütöd a szelet húsokat befűszerezve, tepsibe lerakod, tetejére mehet párolt gomba, sonka, szalonna, sajt vagy ami épp van otthon vagy szeretitek. Ezt beteszed a hűtőbe, később elég belökni a sütőbe és amíg a tetején a sajt megpirul, már kész is. Köretnek csinálhatsz zöldséges rizst, olajon picit átmelegíted a rizst, mehet bele borsó, reszelt sárgarépa, sózod, felöntöd a duplája vízzel, húsz perc alatt az is kész, mire megsül a húsod a sütőben. Ez olyan frissensült, ami nem igényel sok időt este ;)
2015. ápr. 16. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:

Bubos-hus:


Husszeleteket hirtelen elosutod, bubot izles szerint keszitheted ... plusz reszelt sajt a tetejere. Ezzel megpakolhatod elore a tepsit es hazaerven mar csak annyira kell atsutni, hogy a sajt szepen megolvadjon/megpiruljon a tetejen.

2015. ápr. 16. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!