Milyen ételek vannak, amiket az összeállítás után félre tudok rakni, és elég csak később megsütni/főzni?
A lasagna ez szerintem pont nem ilyen, mert jözben csak megszívja magát a nyers tészta.
Akkor már inkább valamilyen ragu, pl. bolognai, és csak a tésztát kell kifőznöd frissen.
Vagy rakott káposzta, töltött paprika előre elkészíthető, csak melegíteni kell. Pörkölt?
Tonhalas spagettit vagy pestót frissen is pillanatok el lehet készíteni.
Rakott krumplit, rakott kelt, rakott karfiolt gond nelkul osszeallithatsz hamarabb, turogombocot, makos gubat szinten.
Fozelekek, rizseshus,bolognai, rizsfelfujt felmelegitve is finom, elobbihez ha frissen sutsz feltetet, akkor kituno.
Ha jol gondolom azert keszulnel elo, mert napkozben elmennetek otthonrol es amikor hazaertek, gyorsan keszitenel valami meleg kajat.
En a helyedben barbecue-t keszitenek. Vennek egy bazi nagy tarjat, jol befuzereznem es mar reggel bavagnam a sutobe. 100 fok koruli homersekleten siman sutnem addig, amig haza nem erek a kirandulasbol. Frissen sultkrumpli plusz valami szosz es mar lehet is kajalni.
Amugy pedig minden olyan etelt elokeszithetsz, ami az allas ido alatt nem ereszt levet, avagy nem szarad ki.
Barbecue nem ker torodest es sok-sok ora amig elkeszul, siman ott lehet hagyni a sutoben, siman kikirandulhatjatok magatokat es frissen akkor lesz kesz, mire pont hazaertek.
Bubos-hus:
Husszeleteket hirtelen elosutod, bubot izles szerint keszitheted ... plusz reszelt sajt a tetejere. Ezzel megpakolhatod elore a tepsit es hazaerven mar csak annyira kell atsutni, hogy a sajt szepen megolvadjon/megpiruljon a tetejen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!