A páromat szeretném meglepni egy nagyon finom ebéddel ugyanis 3hét után most találkozunk újra. Szerintetek jó ez az összeállítás?
(Tudom van aki hosszabb ideig nem látja a párját, de nekem ez is rettentő sok..)
Nem bírja a nehéz, zsíros kajákat így arra gondoltam, hogy a kedvenc ételeiből állítok össze egy könnyű mégis laktató ebédet.
Hideg meggyleves,
(füstölt)sajtos-sonkás hústekercs szósszal rizzsel, és desszertnek mindenféle ízű palacsinta
Jó az összeállítás? Előre is köszönöm a válaszokat!
Nagyon jó ! Én egy gombaszószt adnék a sajtos-sonkás hús mellé.nem írtad, hogy milyen szósz, csak ötletként írom.
de egy gombás/kalif.paprikás, vagy más zöldséges rizs is nagyon menne hozzá, hogy még színesebb, gazdagabb legyen.
Tökéletes!
Én ehhez a fokhagymás-tejfölös mártást készíteném, rizzsel ahogy írod, talán egy kis céklát tennék még az asztalra, bár ki tudja, kell-e hozzá?
Egyébként csorog a nyálam! :))))
Ha mindketten ugyanazt eszik, szerintem nem okoz gondot, legalábbis nálunk nem.
Másrészt ha csak 1-2 kisebb girizdet rak bele, és nem 1-2 fej fokhagymát, akkor nem lesz az annyira kiabálós.
Persze ízlés dolga, nekem ez, neked az jön be!
Köszönöm mindenkinek! :)
Hahaha 6-os válaszoló...van benne valami! ;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!