Főzős Laci kérdése:
Ki az, aki pihenteti a palacsinta tésztát, és ki az, aki egyből az összeállítás után máris kisüti?
Figyelt kérdés
Mostanában nem mindig sikerül jól a palacsintáim állaga.
Jónéven vennék egy kis tapasztalatot.
2013. márc. 27. 09:59
1/2 anonim válasza:
Én nem szoktam pihentetni és mindig jól sikerülnek. A tej mellett egy kevés szénsavas ásványvizet is szoktam tenni a tésztájába.
2/2 anonim válasza:
én van mikor rögtön kisütöm de van hogy hagyom állni. azt mondják akkor jobb.. de nekem így is úgyis jó, nincs semmi gondom vele. az ásványvíz az valóban jó bele, vagy akár egy kicsi szódabikarbóna is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!