1/1 anonim válasza:
Én zabpehelylisztből csináltam palacsintát, pont úgy mint a sima lisztből, azonban hagytam egy kicsit állni, majd ha besűrűsödött, akkor még egy kis folyadékkal felhígítottam.
Egyébként:
20 dkg liszt
2 egész tojás
csipet só, csipet cukor
2 evőkanál olaj
0,6 liter tej+szóda
Ja! és nem tudod leégetni,mert sokkal lassabban sül, mint a fehér lisztes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!