Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem sikerült a recept?

Miért nem sikerült a recept?

Figyelt kérdés

A kekszmennyiségen kívül mindent ugyanúgy csináltam, azt is csak azért szegtem meg, mert nagyon soknak találtam. A süti 5óra hűtőben tárolás után is folyik, bár csak ha belevágok, de ugye szeletet nem tudom vágni, és a tetejére feljött a keksz, és kicsapódott valami fehér, gondolom a vaj.

Recept : [link]


2015. ápr. 4. 23:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem sikerült, mert a kekszmennyiséget lecsökkentetted, ezért nem tudta felszívni a nedvességet, ezért maradt folyós a tészta. Szabály: ha csökkentesz egy anyagnak a mennyiségét, akkor minden hozzávaló mennyiséget ugyanolyan arányban kell csökkenteni, különben a süti állaga nem lesz jó. E szerint, ha fele mennyiségű keksztekercset akartál csinálni, akkor minden hozzávalónak csak a felét kellett volna hozzárakni. Legközelebb majd jobban sikerül! :)
2015. ápr. 5. 00:54
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!