Miért nem sikerült a recept?
Figyelt kérdés
A kekszmennyiségen kívül mindent ugyanúgy csináltam, azt is csak azért szegtem meg, mert nagyon soknak találtam. A süti 5óra hűtőben tárolás után is folyik, bár csak ha belevágok, de ugye szeletet nem tudom vágni, és a tetejére feljött a keksz, és kicsapódott valami fehér, gondolom a vaj.
Recept : [link]
2015. ápr. 4. 23:24
1/1 anonim válasza:
Azért nem sikerült, mert a kekszmennyiséget lecsökkentetted, ezért nem tudta felszívni a nedvességet, ezért maradt folyós a tészta. Szabály: ha csökkentesz egy anyagnak a mennyiségét, akkor minden hozzávaló mennyiséget ugyanolyan arányban kell csökkenteni, különben a süti állaga nem lesz jó. E szerint, ha fele mennyiségű keksztekercset akartál csinálni, akkor minden hozzávalónak csak a felét kellett volna hozzárakni. Legközelebb majd jobban sikerül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!