Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételeket utáltok? Miért?

Milyen ételeket utáltok? Miért?

Figyelt kérdés
Amit tényleg egyáltalán nem esztek meg.

2015. márc. 30. 15:45
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

velő, olívabogyó, zöld-zöldbab (a sárga verzióját szeretem) ,tengergyümölcsei, nyúlhús, lóhús - ezeket semmilyen formában nem vagyok hajlandó megenni.

A ponty az érdekes mert ha bele van passzírozva a halászlébe úgy megeszem, de ha egészbe van hagyva akkor nem.

Sertés és csirke hússal érdekes módon úgy vagyok hogy ha tudom hogy amit eszek azt konkrétan láttam már élve, vagy már le volt vágva de még a fejét látom akkor nem bírom megenni, egyszerűen ahogy eszek egy falatot rosszul leszek. Tudom hogy álszent, magam sem igazán értem, de egyszerűen ha hentesnél veszek húst azzal nincs bajom, imádom, de ha ismerős vág disznót, csirkét és tudom hogy már láttam élve akkor nem bírom megenni. A szomszéd is előre szól ha disznót vág, mert ugyan nem itt tartja de itt vágja és aznap amíg nem szól hogy kész vannak nem megyek ki az udvarra.

2015. ápr. 2. 17:36
 22/22 anonim ***** válasza:
Krumplis tészta, sóska,spenót, máj, ( bár ha valamihez van pl.szósz akkor lemegy) spenót, tökfőzelék,krumplis tészta, paradicsom levese( legalábbis ahogy itthon általában készítik, de olaszosan jó) Ami jó: mindenféle hús! 😁 pacal, szív , comb stb…. Csirke mellet annyira nem kedvelem, mert százat papír hús, de megeszem. Mindent megeszem halat, nyulat, pacalt, bárányt. Szeretem a tengeti herkentyűket is, olíva bogyót. Szeretem az olaszos, görög konyha remekeit, de meg eszem a kínait, indiait is. Gyakorlatilag mindent megeszek. Szerem a tejtermékeket is szinte minden sajtot ( amerikai sajtnak csúfoltat nem) Ami furcsaság szerintem, hogy a paradicsomos káposztát kifejezetten szeretem😀
2024. febr. 29. 04:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!