Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Milyen ételeket utáltok? Miért?

Milyen ételeket utáltok? Miért?

Figyelt kérdés
Amit tényleg egyáltalán nem esztek meg.

2015. márc. 30. 15:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Előregyártott mirelit "fasírt" . Egyszer rosszúl lettem tőle,21 éve,azóta nem bírom a szagát sem.
2015. márc. 30. 20:15
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

tojásleves (rá sem bírok nézni)

mirelit pizza (akkor már inkább a házi)

krumplifőzelék

nyúlhús

2015. márc. 30. 20:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Haha, konnyebb lenne, ha azokat irnam, amiket hajlandó vagyok megenni. Rendkivul finnyas vagyok, hat ez van.

Soha: husfele vagy belsoseg , kivetel: csirkemell, tengeri (!) halak, tengergyumolcsei

bab, kaposzta, tok,

peneszes sajtok

barmi, ami kapros

2015. márc. 30. 21:11
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Mindent megeszek kivétel:nagyon zsíros húsok, mint pl oldalas, zsíros tarja, kocsonyából az ilyen fülek, bőrök, amit nem eszek meg. Pacal, sóska, vadas, szárazbab főzelék, finom főzelék, sóska főzelék, tonhalkrém.Gyümölcsbe a ringló,kökény.
2015. márc. 30. 21:38
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezek között nem volt semmi amit nem eszek meg. Hmmm. Igazából nem tudok semmi olyat mondani, amit kifejezetten nem eszek meg.

Nem nagyon szeretem az édességeket, süteményeket, tortát például évek óta nem ettem. Ha muszáj lenne, megeszem, nem undorodom tőle, de nem kell különösebben.

Egyszer ettem egy autentikus kínai desszertet, egy spéci babot nagyon édes lötyiben tálalnak. Na nekem a bab és hogy baromi édes volt, nagyon furcsa volt. De azért az utálom erős. Bár még nem ette, de azt hiszem a kukacokat nem tudnám megenni, de mondjuk a szöcskét vagy sáskát igen. Ja, meg van egy-két nagyon egzotikus gyümölcs, aminek nagyon furcsa és számomra idegen íze van. Sajnos ezek nevét nem is tudom.

2015. márc. 30. 22:11
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Pacalpörkölt

Káposztás tészta édesen

A krumplit meg csak püréként,sültként eszem meg de akkor is csak frissen.

Csirkemáj

Hogy miért nem tudom.Egyszerűen a számba véve rossz érzés,íz fog el.És képes vagyok ki is hányni ezeket. :(

2015. márc. 31. 00:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Máj, egyszerűen büdös és gusztustalan ízű. A májkrémet viszont szerettem.

Rágós, mócsingos, zsíros hús.

Oliva bogyó, kapri bogyó. Egyszerűen rossz, bármilyen finom ételt el lehet velük rontani.

2015. márc. 31. 01:07
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mákos ételek, gomba, sóska. Nem eszem birka/bárány húst. A mandarinnak a szagától is rosszul vagyok, viszont a narancsot szeretem.
2015. márc. 31. 10:49
 19/22 anonim válasza:
100%
Én a káposztát,(akármilyen formában), a rántott májat, az olivabogyót, a tökfőzeléket,a kocsonyát, a pacalt, a nyalókát és a gumicukrot nem bírom, az összes többi ételt megeszem.
2015. ápr. 1. 18:54
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
A disznóételek, a szétfőtt ételek.
2015. ápr. 2. 16:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!