Milyen ételeket szerettek és utáltok?
Figyelt kérdés
tésztafélék, főzelékek, saláták, sütemények, tejtermékek....2010. okt. 15. 23:24
1/29 anonim válasza:
Sok mindent szeretek nem igazán tudok választani,viszont nagyon utálom a gombát és a belsőségeket.
2/29 A kérdező kommentje:
én mindent megeszek, ha jól el van készítve. A gombát egyedül én is utáltam, de már azt is megeszem, sőt rántva imádom!
2010. okt. 15. 23:33
3/29 anonim válasza:
hú.. hát én nagyon sok mindent szeretek, még a pacalt is. :)
Amit viszont nem, az a rizsfelfújt (nem szeretem édesen a rizst), valamint a szalontüdőt sem szeretem :P
4/29 anonim válasza:
Sülve-főve-párolva a paprikát semmi pénzért nem vagyok hajlandó megenni, csakis nyersen. Ezenkívül a petrezselyem amitől a falra tudnék mászni:D
Amúgy nem vagyok nagyon válogatós, szinte mindent megeszek.
5/29 anonim válasza:
tökfőzelék,sóska,pacal,halászlé,finomfőzelék nagyjából ezeket ,de biztos akadna még
6/29 anonim válasza:
pacal és minden állat ami vízből jött.
7/29 anonim válasza:
A halat imádom, viszont a zöldbab minden formájától irtózok!
8/29 anonim válasza:
Kapor,méz,zöldbab,és petrezselyem..de látom nem vagyok egyedül ezekkel . Az iylen kajákon kivül mindent szeretek és megeszek.
9/29 A kérdező kommentje:
hátm ondjuk a pacalért én sem ovltam oda, de nem íz ízem iatt, hanem mer rágós volt, és undin nézett ki, meg van szaga mikor készítik :) de imádom a sült vért, a kocsonyát, hagymás ételeket, csilis babot, sajtot, tojást mindent :)
24/L
2010. okt. 16. 02:07
10/29 anonim válasza:
Mindent megeszek-ha éhes vagyok pláne-egy kivétellel:sárgaborsó főzelék.Na azt ha éhenhalnék,sem tudnám megenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!