Milyen ételeket szerettek és utáltok?
A sóskát nem eszem meg,az epret és a görögdinnyét "kerülöm" ha lehet!
Az összes hazánkban ismert,kedvelt ételt szeretem!
Kevés dolgot utálok, ilyen a pacal, körömpörkölt, de ha pl vendégségben ez van, akkor illemből eszek, nem vagyok bunkó. Nem szeretem alapvetően a pörkölteket, én magam sosem főznék, de ha ez van eszem belőle. Amit biztosan nem eszek meg, szalontüdő, savanyú leves amiben ilyen nyelv vese és hasonló undorkák vannak, velős pirítós, penészes sajtok. Tejtermékből, az ízesített tejek, agyoncukrozott joghurtok, joghurthabok. Édességből nem kérem a mákosakat , de úgy különösebben nem érdekelnek az édességek, csokik még kevésbé. Innivalóban vagyok válogatós, ha ásványvíz, csak szénsavas, kávéból kényes vagyok a jóra, üdítőt semmit nem iszom, csak tonikot.
Amit imádok: hal, vad minden formában, bárhol bármikor:D
utálom a gombát,brokkolit,karfiolt,petrezselyem levelének a gyökerét.
imádom az egzotikus kajákat...
én meg pont imádom a rántott gombát bár régen utáltam..., a brokkoli krémlevest :) és mindent ami zöld meg sárga : spenót, uborka,
kukorica, tojássárgája, burgonya minden formában, sajtok
és mait a legtöbb ember utál ---> kocsonya, lila hagyma zsíros kenyérrel paradicsommal, hal
tenger gyömölcseit nem próbáltam még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!