Milyen ételeket szerettek és utáltok?
szeretem: hús(száraz+vad), hal, tenger gyümölcsei, máj, gomba, gyümölcsök nyersen, zöldségek közül a legtöbb
nemszeretem: tészták, pacal, körömpörkölt
Utálom: csoki, palacsinta, gyümölcsleves, marcipán, mák, meg általában az édes ízű dolgok, bab, sárgaborsó, lencse, kagyló, zeller, tintahal, pizza, sült krumpli, rántott dolgok, lecsó, húsleves, fasírt, szusi, főtt kukorica, lángos, banán, szőlő, ribizli, egres, sárgabarack, tojás.
Kedvencek: általában a Tex-Mex kaják (kivéve, amiben bab van), Stroganoff bélszín, sajtos ételek, steakek, vadas, gombás ételek, grillezett rák, krumplifőzelék, cipóban sült csülök, tzatziki, rakott zöldbab.
Imádom:
pék sütemények:fonott kalács,fahéjas csiga,kókuszos csiga,sajtos rúd
tészták:bolognai spagetti,mindenféle pizza,lasagna
főzelék:lencsefőzelék pörkölttel,babfőzelék
saláta: azokat nem szeretem
tejtermékek: vaníliás puding,füstölt birkasajt/kecskesajt,camembert(borsos a kedvencem),parmezán+mindenféle sajt
sütemény:mogyorótorta,dobostora,csokitorta,diótorta,francia krémes,ishler,linzer,piskóta tekercs,keksztekercs,kókuszgolyó,mákos kalács,diós kalács,kakaós palacsinta
Utálom:
főzelék: tökfőzelék,spenót
tejtermék: joghurt,tejszínhab,ízesített tejek
sütemény:eszterházi torta,orosz krémtorta,gyümölcstorták,túrós sütemények
tészta:túrós tészta,karbonara spagetti,tenger gyümölcsei spagetti(tésztával nem jó az a szósz,csak rizzsel,de azzal isteni)
És(sel nem kezdünk mondatot) imádom még a velős pacalt,tükörtojást fonott kaláccsal,lágy tojást,gombapaprikást,sült gombát,rántott gombát,gombalevest,hagymalevest,foghagymakrémlevest,tárkonyos ragulevest,mindenféle kínai kaját,töltött káposztát és még felsorolhatnék több száz ételt :D
De utálom a töltött paprikát,tavaszi tekercset,párolt zöldségeket(nyersen,sütve,de párolva nem),töltött húsokat,barbeque szószt,a szárított datolyát,mindenféle nagyon édes ételt(pl vadas)...itt is lenne még pár száz ezért nem írom le mindet :)
A legnagyobb királyság:
- Harcsapaprikás túrós csuszával.
Ami mellett éhenhalnék:
- Szalontüdő.
Tudom ez csak elírás, de ha már itt tartunk ez sem helyes amit te írtál :)
"tárkonyo
s"
szóköz :D
szeretem:
- Acapella fagyi, kekszes-barackos boci csoki, milka, sárgarépa puding, vaníila, csoki puding, amerikai almatorta fahéjjal, tejbegríz, kakaó, nápolyi (kakaós, mandulás, citromos), nutellás-túrós palacsinta, spenót, gyümölcsszószok, szinte az összes gyümit nyeresen, fokhagymakrémleves, brokkolikrémleves, halászlé, töltött pulyka - szilva, vagy hagyományos töltelék, töltött káposzta, francia saláta, tiramisu, somlói, kókuszgolyó
nem szeretem:
- gesztenyés dolgok, kapor, főtt kolbász, szalonna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!