Miért nem történik semmi ezzel a sütivel, mikor már egy órája sütöm?
Mindent pont így csináltam! Egy kis mazsolát raktam még hozzá + vizet, hogy masszásabb legyen
Pont egy órája sütöm már, és a belseje még mindig masszás az almától.
A hőfok normális, ég a gáz...
Szerintem már készen van, ha tovább sütöd csak megég.
Azt vedd figyelembe, ha gyümölcsöt teszel a tésztába akkor a gyümölcs környékén a tészta soha nem fog megsülni "normálisan". Nem tudom mi a neve, meg a pontos megfogalmazása, de én eddig bármilyen almás, meggyes, vagy más "leveses" gyümölcsöt tettem a tésztába mindig olyan lett mintha nyers lenne. Pedig közben nagyon finom, és átsült. Szóval nyugodtan kiveheted, annak olyannak kell lennie. Én legalábbis így tapasztaltam.
A recept ezt írja: Előmelegített sütőben 200 fokon sütjük 15 percig.
Ha előmelegített sütőben sütötted 200 fokon akkor 15-20 perc elég neki.
Ha 1 óráig sütötted 200 fokon, akkor az már szénné égett.
Az ilyen sütiknek 10-15-20-perc elég.
Máskor ne 1 óráig süsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!