Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Miért nem történik semmi...

Miért nem történik semmi ezzel a sütivel, mikor már egy órája sütöm?

Figyelt kérdés

[link]

Mindent pont így csináltam! Egy kis mazsolát raktam még hozzá + vizet, hogy masszásabb legyen

Pont egy órája sütöm már, és a belseje még mindig masszás az almától.

A hőfok normális, ég a gáz...


2015. márc. 11. 17:16
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem már készen van, ha tovább sütöd csak megég.


Azt vedd figyelembe, ha gyümölcsöt teszel a tésztába akkor a gyümölcs környékén a tészta soha nem fog megsülni "normálisan". Nem tudom mi a neve, meg a pontos megfogalmazása, de én eddig bármilyen almás, meggyes, vagy más "leveses" gyümölcsöt tettem a tésztába mindig olyan lett mintha nyers lenne. Pedig közben nagyon finom, és átsült. Szóval nyugodtan kiveheted, annak olyannak kell lennie. Én legalábbis így tapasztaltam.

2015. márc. 11. 17:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 A kérdező kommentje:
az 1. adag már megégett :/ Vagyis a zabpehely nagyon megkeményedett benne... mindegy, a 2. adaggal + máskor okosabb leszek... Köszi!!!
2015. márc. 11. 17:34
 3/3 anonim ***** válasza:

A recept ezt írja: Előmelegített sütőben 200 fokon sütjük 15 percig.


Ha előmelegített sütőben sütötted 200 fokon akkor 15-20 perc elég neki.

Ha 1 óráig sütötted 200 fokon, akkor az már szénné égett.

Az ilyen sütiknek 10-15-20-perc elég.

Máskor ne 1 óráig süsd.

2015. márc. 12. 14:37
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!