Krumplisütés kevés olajon serpenyőben?
Figyelt kérdés
Meg lehet sütni úgy hogy kevés olajat teszek alá, ráteszem a fedőt és néha megkeverem hogy ne égjen le? Állítólag működik mert a burgonya víztartalma így nem párolog el és közben fő is.
Próbáltátok már így?
2015. febr. 28. 20:27
1/7 anonim válasza:
újkrumplival műkődik, amúgy nem, máskor elő kell főzni
2/7 anonim válasza:
Nem. Mert akkor az osszes zsiradekot beszivja, ennek ellenere szaraz es kokemeny lesz.
En a sultkrumplit, ha keszitek, akkor bo zsiradekban sutom, es lecsepegtetem. Vagy kokuszzsirt, vagy palmazsirt vagy olivat hasznalok.
4/7 anonim válasza:
Igen, simán, és puhga is marad. Már évek óta így csináljuk, csak öntünk alá egy pinduri vizet is, ésfedő alatt sütjük.
5/7 anonim válasza:
Hát ebből valami főttkrumpli szerű cucc lesz. Ha sültkrumplit akarsz akkor nem egy jó ötlet. Ha az olajjal akarsz spórolni, süsd meg sütőben.
6/7 anonim válasza:
Meg lehet csinálni, de ez nem sütés, hanem párolás.
7/7 anonim válasza:
Vajas petrezselymes krumplit szoktam így készíteni, fehér és puha lesz, semmiképpen nem sültkrumpli.kevés olajjal ugyanez a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!