Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogyan lesz "szaftos" a...

Hogyan lesz "szaftos" a rakott krumpli?

Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a rakott krumplim sose lesz olyan szaftos. Tehát nem sül ki a benne levő kolbászból az a jó fűszeres lé. Ugye értitek mire gondolok? Ti,hogy csináljátok? Egy kicsit megsütitek előtte a kolbászt,hogy kisüljön belőle a zsír? Vagy hogy?
2010. febr. 13. 15:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
előző vagyok, a tepsit kikenem vajjal:)
2010. febr. 13. 19:11
Hasznos számodra ez a válasz?
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

Én is hagyományosan:krumpli,tojás,kolbász,tojás,krumpli-

.A tetejére házitejföl,vagy ha az nincs főzőtejfölt öntök.A bolti tejföl összeáll a tetején,a házi viszont szépen "belefolyik",és összeolvassza az ízeket.A besameltől csak sűrű lesz,de nem való a valódi rakottkrumpliba.

2010. febr. 13. 19:19
Hasznos számodra ez a válasz?
 13/13 anonim ***** válasza:
Én egész vékonyra vágom a nyers krumplit, nem főzöm meg előtte,, és igy rétegezem. A végén főzőtejszennel leöntöm, letakarva rakom a sütőbe. Mikor már majdnem kész akkor rakok rá tejfölt és megpiritom a tetejét. Nagyon finom, és főleg nem száraz.
2010. febr. 19. 07:56
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!