Hogyan lesz "szaftos" a rakott krumpli?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy a rakott krumplim sose lesz olyan szaftos. Tehát nem sül ki a benne levő kolbászból az a jó fűszeres lé. Ugye értitek mire gondolok? Ti,hogy csináljátok? Egy kicsit megsütitek előtte a kolbászt,hogy kisüljön belőle a zsír? Vagy hogy?2010. febr. 13. 15:38
11/13 anonim válasza:
előző vagyok, a tepsit kikenem vajjal:)
12/13 anonim válasza:
Én is hagyományosan:krumpli,tojás,kolbász,tojás,krumpli-
.A tetejére házitejföl,vagy ha az nincs főzőtejfölt öntök.A bolti tejföl összeáll a tetején,a házi viszont szépen "belefolyik",és összeolvassza az ízeket.A besameltől csak sűrű lesz,de nem való a valódi rakottkrumpliba.
13/13 anonim válasza:
Én egész vékonyra vágom a nyers krumplit, nem főzöm meg előtte,, és igy rétegezem. A végén főzőtejszennel leöntöm, letakarva rakom a sütőbe. Mikor már majdnem kész akkor rakok rá tejfölt és megpiritom a tetejét. Nagyon finom, és főleg nem száraz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!