SOS karaj szeleteket milyen fűszerezéssel lehetne hirtelen kisütni?
tejtermékek kizárva.
A mustár az oké, csak mindig ugyanolyan lesz, jó lenne valami változatosság...
Köszönöm!
Szedd le a csontot róla, klopfold ki vékony szeletre.
Csirkemájat lobogó vízben egy pillanatra forrald át (tészta-szűrőbe rakod és belemártod), míg a véres lé kiforr belőle.
A kiklopfolt hús egyik oldalát (most valóban) mustárral vagy majonézzel kend meg, bele egy szem csirke-májat, ráhajtod a hús másik felét, és bepanírozod, mint a közönséges rántott húst.
Ha nem akarod panírozni, akkor (miután belehajtottad a májat) alufólia-csíkot szabdalsz, tekerd bele, és bő forró zsírban/olajban süsd meg. Egyik oldalát is 10 percig, a másikat is pont annyi ideig. (Ha tovább sütöd, kiszárad!)
Köszönöm, legközelebb kipróbálom. (Bár a gyerekeim nem esznek csirkemájat eddig semmilyen formában...
A májat nem sózod, semmi fűszert nem raksz rá?
(Valószínűleg a fóliás verziót próbálom majd, mert tojásallergia is van...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!