Anyósom grízes tésztája?
Figyelt kérdés
Képzeljétek, hogy az anyósom úgy főzi a grízes tésztát, hogy a csak megpirítja a grízt, de nem tesz hozzá vizet... Így keveri össze a tésztával, és a gríz meg ropog a fogunk alatt, mint a homok... Szentül meg van győződve arról, hogy ezt így kell főzni, mert amikor mondtam neki, hogy kell tenni hozzá vizet, akkor teljesen kiakadt, hogy ez mekkora hülyeség, és különben is csak azért mondok ilyet, mert nincs tapasztaéatom... Hiába mondtam neki, hogy de én még mindenhol csak olyat ettem amit egy kicsit "megfőztek", és én is így készítem, meg az interneten is így van a recept, szerinte ez akkor is hülyeség, mert nem kell víz a grízre...
Szerintetek?
(Ezen akkor "kaptunk" össze, amikor egyszer feljött egy tál grízes tésztával)
2010. febr. 11. 13:27
11/15 anonim válasza:
off: de én se rakok cukrot meg tejet a borsófőzelékbe. rántással és tejföllel csinálom. magától is elég cukros
13/15 anonim válasza:
en rakok a bosofozelekbe,kis cukrot,tejet vagy tejfolt! mit kell ezen veszekdni,ugy a finomabb!
14/15 anonim válasza:
Nyugi az én anyósom utálja a főztöm, de tudja hogy tudok, csak utálja. Ha itt vannak megeszi, ha mi ott vagyunk és is az övét, de én sem szeretem ahogy ő főz. De úgy vagyunk vele, hogy az ő háztartása azt csinál amit akar mindenki. Szerencsére férjem azt mondja az én kajámat jobban szereti, de ezt még sosem mondta az anyjának. Így van ez jól.
15/15 anonim válasza:
nem veszekedésből, kizárólag megjegyzésképpen írtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!