Anyósék jönnek vendégségbe, kínai menüre gondoltam. Ötletek?
Kinai kajat csak akkor, ha biztosan szeretik es ha tenyleg jol keszited. Ne most kiserletezz.
A desszert? Nem feltetlen kell annak is kinai eredetunek lennie. Kerd ki az anyosod velemenyet, az nagyon imponalo lesz neki.
Viszont egy szerencsesutit tehetsz a teritek melle, amolyan eloetelnek.
köszönöm mindenkinek!
Természetesen szeretik, nem vagyok a kísérletezgetős fajta.
Akkor nem lesz gond szerintetek se, ha az édesség épp nem fog beilleni a menübe?! Gondoltam valami ananászos sütire, mert az egyik hús ilyen ananászos sertés csíkok lesz. :)
Lesz még sült tészta zöldségekkel, rizs és három féle husi: illatos csirkemell csíkok, pikáns csirkecomb vagy szárny még nem tudom és az ananászos, valamint kétféle saláta. jó így?
ja és sógornőmék is jönnek, valamint a nagymama és az én anyukám. (csak a mennyiség miatt írtam)! így 8-an leszünk.
És már csináltam kínait, amik jól sikerültek ( kivéve a szezámmagos csípős mézes csirke, de azt nem is akarok csinálni most) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!