Mi a titka a kínai piríott tésztának?
Figyelt kérdés
Van itt valaki aki dolgozott kínai étteremben?
Érdekelne,hogy mitől ilyen finom. Azt tudom,hogy szójaolaj van rajta..vagy szójaszósz. sült tojás,káposzta,és hagyma.De mi adja neki ezt a különleges ízt? :)
Köszi
2014. okt. 27. 17:50
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi! csak ennyi lenne?
2014. okt. 27. 19:16
3/3 anonim válasza:
fokhagyma, gyömbér, szezámolaj, 5 füszerpor/ötillatúpor,
Sült tojás nem volt rajta, hanem csikokra vágott rántotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!