Létezik ilyen recept vagy ezt én találtam ki?
Figyelt kérdés
nagyon egyszerü körethez krumpli vagy rizs-hez gombát szeletekre vágom fél percre belerakom forró olajba és ennyi köret melle semmi füszerezés csak egy kis só mert magába olyan isteni nemtudom mitõl csak olajban volt egy kicsit... de létezik ilyen vagy ezt én találtam ki?2015. febr. 4. 01:08
1/7 anonim válasza:
Tuti nem te találtad ki, ez annyira egyszerű, hogy 10000%, hogy nem te vagy az első ember, aki ilyet eszik.
2/7 anonim válasza:
Rizses gombát mi is szoktunk enni, úgyhogy biztos nem te találtad ki. :D
3/7 A kérdező kommentje:
de itt az olaj a lényeg...
2015. febr. 4. 15:46
4/7 anonim válasza:
:D te kész vagy. Gondolod hogy a gomba és rizs ételt te találtad ki? :D Mind a 3 milliárd kínainak az alapkajája. :D
5/7 A kérdező kommentje:
de istenem én ezt vágom hogy van rizottó meg gombás rizs de itt az a lényeg,hogy a gombát olajban megsütöm és ezután olyan finom lessz,hogy nem kell vele semmit csinálni csak kicsit sózni...
2015. febr. 4. 16:32
6/7 anonim válasza:
Igen, a gombát általában olajon szoktuk megpirítani. És a bolygón mindenfelé különböző zsíradékokon szokták megpirítani. :D Nem te találtad ki.
Hány éves vagy egyébként?
7/7 anonim válasza:
Én azt hiszem értem a kérdést: a gombát bő olajban sütöd, mint a sültkrumplit. Nem tudom, annyi minden étel és nemzeti konyha van, biztos létezik valahol :) ettől függetlenül jó ötlet, el tudom képzelni, hogy finom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!