Barátnőmmel randiötletnek közös főzést találtam ki, méghozzá olyat, ami meghaladja tudásunkat?
Figyelt kérdés
Szerintem vicces lesz, az sem baj, ha rossz lesz a végeredmény. Mindketten középszinten járatosak vagyunk a konyhában, magunknak főzünk sokat, de csak teljesen alap kajákat. A legkomolyabb a húsos palacsinta volt. Most valami olyan recept kellene, ami nagyban megugorja a főzési tudásunkat, ehhez kérnék tippeket.2013. jan. 14. 00:49
1/8 anonim válasza:
Na ez a közös főzés nálunk is bevált!
Egyébként ami egyszerű, mégis finom, az a rizottó.:)
De a spagettit, vagy valami könnyű levest is elég mókás elkészíteni.
Viszont, csak olyat főzzetek, amit mind a ketten szerettek, ez a legfontosabb!
Remélem segítettem, további szép estét.
2/8 anonim válasza:
Csak úgy ne járjatok mint én meg férjem mikor még csak jártunk. A kaja főtt mi meg megkívántuk egymást... végeredmény: szétégett kaja...
5/8 anonim válasza:
- csirkepörkölt
- resztelt máj
- rakott krumpli
De lehet:
- tojásos nokedli
- krumplis lángos
6/8 anonim válasza:
Gombás töltelékkel töltött sertésszelet (vagy pulykamell )baconba göngyölve. míg fólia alatt sül lehet huncutkodni... :)
mellé krumplipüré, vagy rizibizi, friss paradicsomsaláta bazsalikommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!