Hogy kell egy finom pikans, csipos szosz elkesziteni?
Figyelt kérdés
2008. aug. 21. 20:51
1/1 anonim válasza:
Én így szoktam:2-3 dkg szárazkolbász,1 nagy fej vöröshagymát 1-2 zöldpaprikát/erőset/összekockázok és olajon megpiritok a kolbászt csak kis ideig nehogy megégjen,maj süritettpaadicsomot teszek hozzá annyi vizzel felöntöm hogy azért sürű maradjon.Só,bors,fokhagyma,majoranna amit még beleteszek.kiforralom és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!