Lasagnehoz milyen finom öntet/szósz - receptet tudtok?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 18:49
1/7 anonim válasza:
Lasagne? Ma nálunk ez volt az ebéd. Bolognai módra csinálta a feleségem darált hússal. Hagyományos és finom.
2/7 anonim válasza:
Milánói szósz vagy sajtszósz,besamel
3/7 anonim válasza:
A lasagneban benne van besamel és paradicsomos szósz, külön öntetet nem szokás hozzá adni.
4/7 anonim válasza:
Besamelt és bolognai szószt. Írj ha kell a besamel recept, elküldöm neked szivesen. A bolognai szósz egyszerű, csak Maggi fix kell hozzá.
5/7 anonim válasza:
Tes.oban lehet kapni olyan lasagne-t, ami spenótos. Mivel én mindkettőt imádom, kipróbáltam, és isteni!! Akár minden nap meg tudnám enni! Szóval spenótos lasagne nagyon finom. Én még csak simát csináltam, szóval a spenótosnak nem tudom a receptjét.
Esetleg rákereshetsz, hogy "különleges lasagne receptek"
7/7 czifa botond válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!