Hol tudnék glicerint és kukorica szirupot venni fondant készítéséhez, ti hogy készítitek?
Fondant
Elkészítési idő: 20 perc
Hozzávalók: 20 szeletes mézes sütemény bevonásához 25 dkg porcukor, 2 dl forró víz, 1 kiskanál citromlé
A cukrot felöntjük 2 dl vízzel, majd gyakran kevergetve felfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne ragadjon az edény falához, és ne kristályosodjon meg. Mielőtt főni kezdene, hozzáadjuk a citromlevet, és jól összekavarjuk.
A fondant hígítható rummal, kávéval, vagy más gyümölcslével is. Adhatunk hozzá reszelt csokoládét, kakaót vagy tojássárgáját is.
A szirup sűrűségét úgy állapíthatjuk meg, hogy a szirupból egy keveset az ujjaink közé veszünk, széthúzzuk, és ha a cukorszál megmarad, akkor jó. Az egész edényt egy nagyobb edényben levő hideg vízbe állítjuk, és addig kavargatjuk, míg kifehéredik.
gyógyszertárban kapsz glicerint.
Én már próbáltam, kint amerikában, tesómnál, és egy életre elment tőle a kedvem.Nem tudom mennyire szereted a tömény dolgokat, de ez iszonyat tömény cukros és nagyon mű...de díszitéshez szép, csak szerintem nem éri meg.
De ez csak az én véleményem, azért hajrá:)
itt olvastam és ezért kellene, aki meg nem tud segíteni az meg inkább ne írjon, köszi.
és tudom, hogy tömény meg minden, pont ilyet keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!