Miért készül mostanában az összes kakaóscsiga levelestesztaból kelt helyett?
Figyelt kérdés
Kb.12 éve még mindenhol kelt tésztaból készültet árultak. Ott legalább a külső 1 karika is finom édes volt. A levelesnél meg nem elég, hogy ízetlen, meg százaz is és hullik szét. Igen, jelen pillanatban ez a legnagyobb problémám. :D2010. febr. 5. 16:55
1/6 anonim válasza:
ezen én is elgondolkodtam,de én mondjuk kelt tésztából szoktam csinálni,nővérem receptje alapján:)És sokkal finomabb.
16/L
2/6 anonim válasza:
a válasz egyszerű!!
viszik mint a cukrot!
(egy pék)
3/6 anonim válasza:
17:12-esnek:el tudod küldeni a receptjét?
A kérdezőnek:bocs az off-ért.Nekem is jobban izlik kelt tésztával.
4/6 A kérdező kommentje:
A kelt tésztásat nem vitték? "Semmi nem maradt a régi jó dolgokból.." :D
Van egy finom kelt tésztás receptem nekem is, majd beírom ha megtalálom. Csak hát azért macera 2db-ért neki állni. Meg hát ha azonnal kell.. :D
2010. febr. 6. 09:35
5/6 anonim válasza:
Én sem bírom megérteni, hogy a leveles tésztából készült miért jobb...Szinte a fele elmorzsolódik.
6/6 anonim válasza:
én utálom a leveles tésztából készültet. a nagymamám kelt tésztából csinálja, és sokkal finomabb. ami leveles tésztából készül, annak a külsejét meg se eszem, mert ízetlen és száraz, és kakaó sincs rajta elég...
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!