Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Mit lehetne készíteni tyúkmell...

Mit lehetne készíteni tyúkmellfiléből?

Figyelt kérdés

Ilyet vettünk, mert a csirke elfogyott. Készítettem belőle rizseshúst, de borzasztó rágós lett. Ha megfőzöm kis kockákra vágva, mondjuk húslevesnek, és utána sütöm meg, úgy jó lesz?

Vagy ha kiklopfolva sütöm meg tepsiben? Akkor át tud sülni rendesen? Köszi a válaszokat! :)

2010. febr. 5. 13:45
 1/7 anonim ***** válasza:
Plasztikbombát :D
2010. febr. 5. 13:48
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Tegnapelőtt sütöttem csirkemellből baconos húst. Kiklopfoltam eléggé laposra, a szeleteket egy-egy szelet baconbe csomagoltam, megtűztem fogpiszkálóval (hústűvel is lehet). Be pici olajon a serpenyőbe (teflon jobb, de akkor fogpiszkálót használj, nehogy összekarcolja a hústű), jó pirosasra sütöttem és kész. Nagyon finom lett.

(Az előrecsomagolt, fóliázott hús néha rágós, és nem puhul meg, nem tudom miért. Próbálj inkább mindig friss húsból készíteni valamit!)

2010. febr. 5. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:

tejszínes húsnak készítsd: előbb áztasd be kockára vágott húst tejbe kb egy éjszakára tehetsz a tejhez fokhagymát, majd másnap kisütöd+ tejszín, de még a fokhagymás tejet is beleteheted ha akarod fűszerek meg: só, bors, bazsalikom és főtt tésztával nagyon finom

vagy ugyanazzal a módszerrel: éjszakára tejbe áztatva pihen szeletenként és kirántod, de akkor jól le kell törölgetni a húst

(a tej puhítja a legjobban a húst:))

2010. febr. 5. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem előrecsomagolt, csirkésboltban vettem... Csak már nem fiatal csirke, hanem tyúk. Az utolsó, tejes ötletet köszi. :) csak az a baj, hogy nekem még ma kéne. De hátha segít így is az aztatás...
2010. febr. 5. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Boltban lehet venni zacskós húspuhítót , talán 200 Ft.

Ez a neve: húspuhító.(fehér por)

De ezt a célt szolgálja a szódabikarbóna is.

2010. febr. 5. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
Vagy pácold olajban. Bár nem tudom ilyen rövid idő alatt az segít e.
2010. febr. 5. 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Végül egy részét megfőztük levesnek, az lett az ebéd. A többit meg majd holnap...
2010. febr. 5. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!