Milyen gyakran fordul elő, hogy ehetetlen ételt készítetek? Pl. Elsózzátok, odakozmál, vagy egyszerűen förtelmes lesz az íze.
Kort, nemet is írjatok légyszi, és azt, hogy mennyire a szabályok szerint főztök és mennyire művészkedtek/érzésre csináljátok a kaját.
köszi
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Ehetetlen 1x volt!!!!!A drága rizses zöldségembe darálthúsnak való fűszert tettem..Hát förtelmes volt az a fűszer. Ez az egy volt, mivel az én véleményem az h lehet mindig korrigálni az ételt. Főleg ha sózásról van szó. Ha sokat teszek akkor még adok hozzá vizet vagy valami hozzávalót(ha szilérd kajáról beszélünk), ha meg nem sós akkor adok hozzá még:D
23/L
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
37 éves vagyok..Már nincsenek ilyen gondjaim,sőt évek óta nagyon dicsérik a főztömet..De el kellett idáig is jutnom valahogy...Amikor elkezdtem főzni,bizony komoly ehetetlen ételeket csináltam..Pl: a húslevesem mindig szürke volt,és zavaros:) (őrölt bors,és állandó kevergetés eredménye) Egyszer csináltam paradicsomos húsgombócot,és a volt férjem,hogy ne sértsen meg milyen pocsék az étel ezt mondta:
Drága nagyon finom a paradicsomos káposztád!!!Később még eszek,de most jól laktam"..(nem mondtam meg neki,hogy húsgombóc akart lenni...és nem ezért váltunk el..) Szóval el kellett telnie pár évnek,hogy már ne okozzon gondot..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
39 vagyok, még sosem szúrtam el úgy a kaját, hogy kis javítgatás után a párom ne ette volna meg.... mondjuk Ő nagyon hálás közönség. :)
Párszor odakozmált már étel, vagy picit sós lett, de sztem ez mindenkivel előfordul.
Sosem főzök "szabály"szerint, gyakran újítgatok és folyamatosan kóstolgatom. Talán ez a titka. Így azonnal érzem, ha gáz van és tudom korrigálni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
Életem első krumplilevese lett ehetetlen, de annyira, hogy a mindenevő kutyánk se nyúlt hozzá. Ekkor 15 éves voltam. Azóta előfordult, hogy kicsit sós lett, kicsit jobban megpirult, kicsit keményebb maradt, de azért ehető volt. Családom nem várja el, hogy mesterszakács módjára készítsem el az ételeket, de azért nem esznek meg mindent, egészségesen finnyásak.
Soha nem méricskélek, mindent csak érzésre teszek az ételbe és soha nem kóstolom meg. Ismerőseim/vacsoravendégeim szerint nagyon ízletes amit csinálok, a férjem néha rázendít "az anyukám nem így csinálta" nótára, de még soha nem hagyott a tányérjában ételt.
51L
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
21 vagyok és néha elgondolkozom, h rossz szakmát választottam. 1,5 éve főzőcskézek, és még nem volt olyan kaja, ami ne fogyott volna el pillanatok alatt. Otthon nem tanultam főzni, így neten keresgélek recepteket, aztán szemre ész nélkül :), de olyan kajákat is sikerült tökéletesre csinálnom, amit előtte soha nem is kóstoltam. :)
Mázlista vagyok, soha nem volt még rossz, ehetetlen a főztöm, bár a lakótársam szerint néha sótlan, de szerintem meg ők főznek túl sósan :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!