Étteremben mit ennél szívesen?
Egy étterem étlapján csak a szárnyas ételeket nézem (meg a salikat, főleg a görög salit.)
Görög salit csak akkor ha normális, jégsaláta is van benne: nálam az a görög sali. Amiben nincs, csak beledobálnak pár ubit,parit,olivát, meg fetát, lilahagymát azt nem tudom megenni.
Én is szeretem a gyümivel töltött húsokat. mindegy milyen étel csak különleges legyen, ne átlagos pl. bécsi szeletet biztos nem ennék étteremben (igaz nem is szárnyas, de a sima rántott pulykát-csirkét sem).
Lehet benne sajt is, érdekes mártások hozzá, különleges bundázás (pl. magvakkal), zöldfűszereket is szeretem..bármivel el lehet csábítani amiben fantáziát látok. Köretnek a házias burgonyát szeretem.
A vadhúsokat nem szeretem.
Hasznosak a hozzászólásaitok, köszönöm.
Mit szóltok pl. a csülkös ételekhez? Milyen fajtájáért mennél étterembe? A halételekkel hogy álltok?
Vagy vegetáriánus, esetleg fitnesz kajáért elmennétek étterembe?
Előző vok. Szökőévente 1x eszem halat. Vega kaják nem hoznak lázba, csülök mócsingos, zsíros nem enném meg.
Étteremből nagyon sok van ezért elhiszem hogy kihívás összeállítani az étlapot. Szerintem olyan éttermet kéne csinálni amilyen még nincs a városban. Mondjuk belegondoltam abba, hogy arra lenne a legnagyobb kereslet amire nem is gondolnál hogy bárki is megenné. Lehetne sokkoló ételeket csinálni pl. sült szöcske, tücsök, marhaszem, százlábú..kb. mint a rettegés fokában. :) Pacal is lehetne, számomra az is sokkoló. Bocs, kicsit elragadott a fantáziám. De egy ilyen éttermet nem lehetne összekeverni a többivel és mindenki beszélne róla. Baráti "úgysem fogod megenni" fogadások színtere lehetne. Na meg mostanában vannak olyan dokumentumfilmek itt-ott, amik az egzotikus ételekről szólnak, és sokan biztos megkóstolnák pl.a keleti térségben divatos bogármenüt.
Köszi!!!!!!!!!!!!!! tényleg sokat segítettetek!!
Akkor elmondom, hogy egy meglévő balatoni nádtetős vendéglátó üzlet étlapját kellene összeállítanom, ami már 3.éve működik magyaros konyhával. Ebben az évben új a szakács, aki ezeket a kajákat jól főzi, de a bővítés érdekében érdekelne, mit ennétek egy balatoni strandon, nádtetős csárda jellegű étteremben.Tehát nem új kialakítású étteremről lenne szó, hanem inkább választékbővítésről, és még kérdés lenne, hogy ebben a válságos időben mi az az ár, amiért beülnétek ebbe a csárdába??(Közvetlen vízpart, kb.30m)Miért mennyit adnátok,jó szívvel?!Köszönöm aki segít a vállakozóknak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!