Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Étteremben mit ennél szívesen?

Étteremben mit ennél szívesen?

Figyelt kérdés
Milyen ételeket látnál szívesen az étlapon, amiből tudnál válogatni?Vagy milyen ételek azok amik miatt egy adott étterembe visszamennél akár többször is enni?
2010. febr. 4. 14:26
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Imádom a grillezett sajtokat!!! :) és az olasz tésztákat
2010. febr. 4. 15:02
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az elsőszámú kaja egy étteremben,a bélszín. Láttam már olyan étlapot,ahol egy normális verzióban sem volt megtalálható ezen étek. Másoktól legtöbbször akkor hallom,hogy ajánlanak egy éttermet,vagy szívesen visszajárnak oda, ha ott bőséges az adag,szerintem ez is fontos.
2010. febr. 4. 15:05
 3/18 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a gyümölcsökkel töltött husik jönnek be nagyon:)
2010. febr. 4. 15:05
 4/18 anonim ***** válasza:
69%
halat sokféle variációban..friss salátával..:)
2010. febr. 4. 15:09
 5/18 anonim ***** válasza:
77%
Pacal:)
2010. febr. 4. 15:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Levesek: tárkonyos ragu, francia hagyma leves, újházi tyúkhúsleves. Ezek mind olyanok, amit férjem szerint nagyon jól csinálok, étteremben valahogy mégis egy picurit még finomabb tud lenni :)

Főétel: grillezett zöldségek és sajtok, különleges bélszínek - ezeket viszont nem tudom otthon igazán jól elkészíteni.

Desszertek: szintén olyanok, amik otthon nem mennek: pl. sült/grillezett/karamellizált gyümölcsök, fagyitorták.

2010. febr. 4. 15:28
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Marhapörkölt tarhonyával, kacsacomb párolt káposztával, grillezett szárnyasmell mindenféle öntettel, pl parmezános, vagy gyümölcsös, vagy gombás...

Fokhagymakrémleves cipóban, gulyás.

Van egy pár törzshelyünk, ezeket szoktam enni attól függően, hogy hová mentünk éppen :)

2010. febr. 4. 15:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Sonkával, gombával vagy velővel töltött (akármilyen)hús!
2010. febr. 4. 15:31
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
tengeri herkentyűket(kagyló stb) változatosan elkészítve
2010. febr. 4. 15:33
 10/18 A kérdező kommentje:

És ezekért az étkekért mennyit fizetnél ,ha minden ízlene?

Pl.leves,főétel desszert egy főre neked mennyit ér, az általad választott ételekből,vagyis mennyi az amiért már nem mennél étterembe enni?

2010. febr. 4. 19:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!