Sertéspörkölthöz milyen fűszereket javasoltok?
Figyelt kérdés
2014. dec. 29. 21:57
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. dec. 30. 20:47
12/12 Fingkirály válasza:
Ha köményt teszel bele, én szoktam használni EGÉSZ köményt is - ha van itthon, amit még a forró zsírban pattintok ki (az aromaanyagai úgyis abban oldódnak), akkor sokkal ízesebb lesz már maga a szaft is.
Ja, és bármilyen hülyén hangzik, olajat NE. Szerintem ezt az ízig-vérig állati eredetű és disznóízű (és olyan is kell legyen, mivelhogy disznóból van :)) kaját zsírban illik lepirítani az elején, mint ahogy párral előbb írta valaki, szalonna a legjobb, én pl azon indítom az alapot, nem is használok "bolti zsírt" sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!