Milyen fűszereket használtok főtt vagy párolt zöldségek ízesítésére?
Figyelt kérdés
tehát amit rászortok (előtte vagy utána?)2013. okt. 7. 10:32
1/3 anonim válasza:
Én csak sót szoktam rászórni.
Viszont ha sült zöldséget köretnek csinálom meg, ilyenkor krumplit, hagymát, almát, gombát, brokkolit szoktam nagyobb darabokra vágni, arra grapefruitot szoktam tenni és valamiylen zöldfűszert pl. oregano vagy bazsalikom.
2/3 anonim válasza:
Só, bors, petrezselyem, némelyikhez bazsalikom is.
3/3 anonim válasza:
Variálom általában. pl káposztfélékhez örölt köményt, esetleg majorannát.
egyéb párolt zöldségekhez változtatom, só, bors, gyömbér, petrezselyem, bazsalikom, tárkony, rozmaring.
de nem egyszerre mindet :) és mindig nagyon módjával, hogy ne vigye el a zöldség eredeti ízét, csak emelje azt ki, harmonizáljon vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!