Miért nem sikerülnek a muffinjaim soha?
az előmelegítés fontos, a gőz is, én szoktam tenni melléjük, vagyis inkább alájuk egy kis tálkában vizet, vagy kihagyok 1-2 mélyedést a sütőformában és tészta helyett vizet öntök bele, csak itt gyakorlottnak kell lenni, hogy ne lötykölje ki az ember.
nem szabad közben nyitogatni a sütőt, legjobb a légkeveréses sütés, vagy az alul-felül sütés, de ott is ki kell tapasztalni az időtartamot, meg hogy hová-melyik rácsra teszed be sülni.
muffinsütő mélyedéses formában sütöd?ezt be tudod csúsztatni a sütőbe a rács helyére, vagy a rácson van? esetleg tepsilapon? vagy rácson/tepsin sütöd papírkapszlikban? csak azért kérdem, mert szerintem túl nagy hőt kap alulról, ott lehet a kutya elásva...
vagy még egy ötlet: ha gázos a tepsid, abba szoktak tenni egy tetőcserepet, hogy egyenletesebben oszlassa hőt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!