Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » A dr Oetker kész fehér cukormá...

A dr Oetker kész fehér cukormáz megkeményedik?

Figyelt kérdés
Mézeskalácsot szeretnék csinálni és vettem ilyen cukormázat mert nem akartam a házi cukormázkészítéssel bajlódni, már csak azt nem tudom hogy megkeményedik az a máz ha sütés után vonom be a mézeskalácsokat vele? Ugye nem marad ragadós? köszi :)
2014. dec. 20. 17:03
 1/1 anonim ***** válasza:
Természetesen megkeményedik, különben nem lenne semmi értelme. Pont tegnap csináltam.
2014. dec. 22. 14:10
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!