A dr Oetker kész fehér cukormáz megkeményedik?
Figyelt kérdés
Mézeskalácsot szeretnék csinálni és vettem ilyen cukormázat mert nem akartam a házi cukormázkészítéssel bajlódni, már csak azt nem tudom hogy megkeményedik az a máz ha sütés után vonom be a mézeskalácsokat vele? Ugye nem marad ragadós? köszi :)2014. dec. 20. 17:03
1/1 anonim válasza:
Természetesen megkeményedik, különben nem lenne semmi értelme. Pont tegnap csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!