Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Van egy kiló pangasius halfilé...

Van egy kiló pangasius halfilém, hogyan készítsem el?

Figyelt kérdés
Légyszi ne receptes oldalakat linkeljetek be, mert keresgélni nincs időm. Kipróbált, bevált recepteket szeretnék kapni, ha lehet.
2010. febr. 2. 11:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha kiolvadt be füszerezed,én általában hal füszer keverékkel szoktam,állni hagyod picit.Olajban szépen kisütöd,isteni fincsi,egy kis rizibizivel,vagy krumlival.

Ki is panirozhatod,úgy is finom.Illetve csináltam már hogy befüszerezve jénaiba tettem,ráöntöttem 2dl tejszint,és rá egy kis reszelt sajtot,és igy sütöttem meg.Ez is rizzsel a finom.

2010. febr. 2. 12:41
 2/7 anonim ***** válasza:

szia! csinálj sűrű palacsintatésztát, de szóda és tej helyett sörrel.ha leválasztottad a jeget / mert lesz rajta kb 20 dkg jég/ papírtörlővel is törölgesd meg a

tenyérnyi darabokra vágott halfilét. finoman sózd, borsozd.először lisztbe mártani, majd a sűrű masszába,és utána forró olajba. pár perc után megfordítani. tényleg nagyon hamar átsül, de vigyázz

ne égjen meg a bunda.

rizzsel, tartárral nagyon finom

2010. febr. 2. 13:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Kövesd a 12:41 tanácsát,isteni lehet!De ha rámhallgatsz,akkor se jársz rosszul.Tehát:kiolvadt,befűszerezed,állni hagyod,valamilyen sütőedényben vajat olvasztasz,ha már elég forrónak találod,beleteszed a sütnivalókat.Pár percig sütöd,kb. 2-3 perc után óvatosan megemeled az egyik szélét,hogy ne törjön.meg Azt nem kell olyan sokáig sütnöd..Ha már olyan gusztusos szép színe van,óvatosan megfordítod,a másik oldalt sütöd.Ezt nem kell olyan sokáig sütni,mert a "túloldalról" már átsült.Az én variációm az,hogy ilyenkor,ízlés szerint citromlevet csorgatok rá.Kellemesen pikáns savanykás lesz az íze,én nagyon szeretem így.Jó étvágyat!
2010. febr. 3. 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Anyukám citromosan készíti sütőben és mellé fűszeres vaj,zöldségek vannak vagy krumplipüré. Nagyon finom :)
2010. febr. 4. 19:26
 5/7 anonim válasza:
A csomagolásra (már amit én vettem fagyasztottan) az van írva, hogy felengedés nélkül kell elkezdeni sütni. De sajnos így túl sok levet enged és a 4-4 perces átsütés alatt csak párolódik a vizes olajban. A fenti válaszokban azt írtátok fel kell engedni. Ha sokáig sütöm megváltozik az íze?
2010. márc. 10. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:

szia utolsó ! meg kell várni, hogy kiengedjen, ,mert legalább 1 cm vastag jég van rajta. ettől elázik az egész.én a múltkor megmértem és pont 80 dkg maradt a kilóból a többi jég ill. víz volt.nem várom meg, míg teljesen kiolvad, hanem, mikor már engedi, leválasztom óvatosan a jeget a halhúsról. még így is megszorongatom

papírtörlő között.így már lehet sütni, panírozni.

üdv.

2010. márc. 10. 08:55
 7/7 anonim ***** válasza:
ja még annyit, ha már így elkezdted, az íze nem változik, de lehet, hogy halpép lesz belőle.
2010. márc. 10. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!