Segítene valaki egy kezdőnek egy egyszerű csirkemell sütésben?
Figyelt kérdés
Szóval megvan a hús kockákra vágom ezután füszerezem(kb mennyit kéne rá rakni vagy csak hintsem meg egyszer kétszer annyi elég) ezután a serpenyőt olajjal kikenem aztán bele a hús kb meddig kell sütni15 perc??2010. febr. 1. 17:39
3/7 anonim válasza:
kifehéredik és még utána egy pár percig, nagyon hamar kész van, én is ezért szeretem :)
4/7 anonim válasza:
Fűszerrel csak hintsd meg. Elég nehéz elmagyarázni, hogy mennyit, ezt neked magadnak kell kitapasztalnod idővel. Ha nem fűszerkeveréket használsz, akkor kicsi sót is tegyél rá.
Lassú tűzön süsd. Először kifehéredik a hús, esetleg levet is ereszt, aztán lassan elkezd pirulni. Amikor halvány zsemleszínű, akkor jó. Időnként kóstold meg.
5/7 anonim válasza:
beleszúrod a villát, és amikor puha, akkor kóstold meg.
kis tűzön süsd (én amikor először sütöttem csirkét egyedül, nagy lángon csináltam, és tiszta nyers lett belül)
és azért ne annyi olajat tegyél a serpenyőbe, mint palacsintasütéskor...
6/7 anonim válasza:
Az eddigiekhez már csak annyit tennék hozzá, hogy ne ijedj meg, a hús által kiengedett lé elfő, mire kész a hús már nyoma sincs...el is felejti :)
Jó étvágyat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!