Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Hogy sütitek a pizza tésztát?

Hogy sütitek a pizza tésztát?

Figyelt kérdés
Kész a tészta de nem tudom hogy most süssem x ideig és utána pakoljam meg majd süssem tovább, vagy most pakoljam rá a feltétet és együtt süssem? De nem ég meg a sajt? Vagy azt csak a legvégén tegyem rá? Ti meddig szoktátok sütni?
2010. jan. 31. 17:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
ha kész a tészta ráteszem a szószt és feltéteket és sajtot, egyből beteszem a sütőbe, kb 30-40 percig sül 180 fokon, a sajt nem ég meg, mert az csak a végén kezd pirulni.
2010. jan. 31. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
én egy kicsit elősütöm, hogy utána ne legyen "szalonnás" azaz nyers a közepe. Így biztos, hogy jó lesz, de ha nem túl cvastag a tészta akkor feltéttel is bemehet a sütőbe rögtön :)
2010. febr. 4. 19:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi:) Végül elősütöttem 1 kicsit és utána tettem rá a feltétet. Nagyon fincsi lett csak hiba volt: én nagyon éreztem a liszt ízét. De ha oregánót tettem volna rá szerintem az elnyomta volna a liszt ízét. Na majd máskor:))
2010. febr. 7. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!